AUTOCAMIONE CU SEMIREMORCI ATASATE

Firme noastra dispunde de 2 autotractoare: un Volvo cu 420 CP si un autotractor DAF CF cu 460 CP. Ambele sunt dotate cu semiremorci SCHMITZ de 24 MC, respectiv 27 MC. Davide Construct S.r.l. dispune si de remorca trailer de 14 m adecvat petru transportul utilajelor si materialeleor cu gabarit foarte mare si de mare tonaj. Cu ajutorul trailerului oferim servicii de transport national a utilajelor industriale, a utilajelor de constructii si a utilajelor agricole oriunde in tara.

AUTOBETONIERA ASTRA

Autobetoniera folosita pentru transportul betonului. Capacitatea de incarcare fiind de 10 mc si o putere de 480 hp.

AUTOBETONIERA IVECO TRAKKER 410

Autobetoniera folosita pentru transportul betonului. Capacitatea de incarcare fiind de 10 mc.

INCARCATOR FRONTAL CATERPILLAR 111 KW 2.2 MC

Se utilizează în principal pentru încărcarea materialelor în vrac prin deplasarea maşinii, transportul pe distanţe mici ( de la câţiva metri la câteva zeci de metri) şi descărcarea materialului în mijloace de transport sau in grămadă. Se poate utiliza şi pentru săpare în pământuri slabe, tăind brazda prin deplasarea maşinii, precum şi la lucrări de nivelare şi ridicarea unor sarcini.

CAMION 7.5T MAN LE 18.280

Cu sistem de basculare. Folosit pentru transportul utilajelor mici, pentru transportul materialelor si produselor de balastiera (nisip, balast, pietris) si materialelor de constructii.

CAMIONETA FORD TRANSIT

 

Cu sistem de basculare. Folosita pentru transportul utilajelor mici si pentru transportul materialelor si produselor de balastiera (nisip, balast, pietris) in cantitati de pana la 3 mc.

COMPACTOR BOMAG 14 T

 

Compactor mixt de 14 tone prevăzut cu rulou vibrator în faţă şi roţi motoare cu pneuri în spate ce îmbină astfel avantaje ale rulourilor netede şi ale pneurilor. Se utilizează cu rezultate bune atât la compactarea pământurilor slab coezive, cât şi la compactarea îmbrăcăminţilor asfaltice. Acest utilaj este dotat cu şasiu articulat.

CAP TRACTOR VOLVO + TRAILER KING

Pentru transport masini si utilaje. Dotat cu rampe necesare pentru incarcarea masinilor si utilajelor de constructii sau utilajelor agricole. Trailerul are o lungime de 13.9 m si latimea se poate majora pana la 3m. Cu acesta se poate transporta o incarcatura de pana la 35 tone. Se pot transporta astfel utilaje industriale, utilaje de constructii si utilaje agricole de orice dimensiune. Totodata se pot transporta si materiale de constructii si elemente de constructii de dimensiuni foarte mari. Davide Construct S.r.l. ofera posibilitatea transportului acestora oriunde in tara in regim de urgenta, cu promptitudine si profesionalism.

SEMIREMORCA BASCULABILA 24-27 MC SCHMITZ

Este o remorca atasabila unui cap tractor. Este adecvata pentru transportul a unor cantitati mari de agregate de balastiera, moloz si cereale. Putem transporta oricare dintre acestea si alte materiale la cerere.

MERCEDES ACTROS CU BASCULARE

Autocamion folosit pentru transportul agregatelor, pamantului si deseurilor rezultate din demolari.
Fiind dotat cu un motor de putere mare acest mijloc poate transporta materiale foarte grele si voluminoase si in acelasi timp poate tracta un trailer pe care se transporta utilaje de constructii sau masini agabaritice.
Capacitatea benei:18mc.

MAN TGA 41.460 CU BASCULARE

Autocamion folosit pentru transportul agregatelor, pamantului si deseurilor rezultate din demolari (moloz). Fiind dotat cu un motor de putere mare acest mijloc poate transporta materiale foarte grele si voluminoase si in acelasi timp poate tracta un trailer pe care se transporta utilaje de constructii sau masini agabaritice.
Capacitatea benei:18mc.

AUTOGREDER O&K

Maşină de săpat şi transportat pe pneuri prevăzută cu o lamă cu o mare mobilitate amplasată în zona de mijloc a maşinii. Lama autogrederului poate avea următoarele mişcari: deplasare pe verticală, înclinare în plan vertical, rotirea lamei cu 360 grade, deplasarea laterală a lamei, deplasarea laterală a întregului echipament.
Autogrederele se utilizează la construcţia drumurilor, săparea rigolelor de scurgere pe marginea drumurilor, repararea şi întreţinerea drumurilor, nivelarea platformelor, curăţarea zăpezii.

EXCAVATOR CATERPILLAR 318C

Excavator cu cupa inversa Liebherr pe senile.
Putere: 81 kw.
Adecvat pentru excavari sub nivelul de sprijinire a masinii de baza. Masina de baza este amplasata pe o platforma pe care se poate roti. Acest tip de utilaj se utilizeaza in general pentru realizarea de excavari de dimensiuni mari ce trebuiesc executate rapid, realizarea de gropi de fundatie, dislocarea materialelor din masiv si incarcarea acestora intr-un mijloc de transport.

COMPACTOR HAMM 2.9 T

Compactor cu rulouri vibratoare utilizat la compactarea pământurilor cu coeziune mică şi medie, precum şi la compactarea îmbrăcăminţilor asfaltice, situaţii în care realizează o adâncime de compactare mai mare la o greutate mai mică a maşinii comparativ cu compactarea statică. Rulourile vibratoare sunt prevăzute cu răzuitor pentru curăţare  şi cu instalaţie de stropire cu apă.

BOBCAT S300

Bobcat S 300 este un utilaj de constructii adecvat pentru executarea lucrarilor in spatii inguste si se poate echipa cu diferite echipamente pentru executia a diferite lucrari. Pentru acest utilaj dispunem de urmatoarele echipamenete:
- Freza pentru asfalt
- Foreza pentru executie gauri de 40 cm diametru de adancime pana la 2 m
- Furci pentru incarcare
- Cupa de 0.3 mc pentru incarcarea materialelor si molozului

BULDOEXCAVATOR JCB 4CX

Buldoexcavatorul este un utilaj de constructii multifunctional ce se poate utiliza intr-o gama variata de activitati: decopertari, nivelari platforme, amenajari platforme, incarcare materiale, realizare santuri si gropi. Pentru acest tip de utilaj dispunem de urmatoarele accesorii:
- Cupe de diferite marimi
- Cupa trapezoidala pentru realizare santuri si canale
- Cupa cu sistem de amestecare a betonului
- Furci
- Pickhammer

Davide Construct


Tecuci-Matca, GALATI
Tel. 0761864650 / 0761840644
E-mail: office@davideconstruct.ro
  • Excavari
  • Demolari
  • Vanzari agregate
  • Transport moloz
  • Transport utilaje
  • Prestari servicii
google+
Design by IT Exclusiv
Copyright Davide Construct 2016